Thursday, 19 July 2007

Creamy Pasta with Bacon and Mushrooms

I like to make this dish for guests. This is fast, tasty and very easy to make. My colleague teached me this one.. A keeper I would say! Grill salmon, tuna or chicken with it, with a salad on the side. What more do you need!



Ingredients (makes for 2 people)
  • Fresh Pasta - 400 grams
  • Mushrooms - 150 grams sliced
  • Unsweetened Cream - 200 ml
  • Bacon - 75 grams diced

Fry the bacon and the mushrooms on high heat until it gets fragant. Lower the heat to medium and add the cream to the mix. Let the cream cook till it thickens. Add some salt and pepper to taste. (remember to taste the sauce !)

Cook the pasta in boiling water for 3 minutes. Drain and add 2 tbs olive oil to prevent sticking.

Add the pasta to the creamy sauce, stir a bit so the pasta absorbs the sauce and serve! I added dried tomatoes for decorations. Add some parmesans if you like.

4 comments:

Kelly said...

Oh nee, niet op deze manier! Niet uit een zakje!

Chrystal said...

Zakje? Welk zakje?
Het was lekker :D
En het is van een Indo collega..Dus is Indo pasta.. Had al express voor jou nergens het woord Italiaans gebruikt :P..

Is lekker, moet je een keer proberen!

Anonymous said...

hey chris

saiyuu heeft dit gerecht gemaakt vandaag en het was heel lekker bedankt voor de recept ;)

groeten sai B cat saiyuu shan shan

Chrystal said...

Hey SaiB,(Ivy & Shan)!

Goed van jullie zeg! Als je moeder weg is dan moet je het zelf doen he! Glad you liked it!!